29 d’agost 2006

Ah, l'amour!

Dos escarabats estimant-se tendrament, Pedret (Berguedà), agost 2006.

Diuen que a l'estiu tota cuca viu. Res més cert en el cas d'aquests dos escarabats -suposem que mascle i femella-, immortalitzats en plena festa sobre una flor, al marge del camí que porta a Sant Quirze de Pedret. Segurament el fet que els cotxes no puguin arribar-hi -perquè no poden travessar el pont-, fa de Pedret un lloc molt tranquil que convida a les activitats d'esbarjo.
D'acord, Bisteles, són animalons inofensius, però les teves ovelles no són més perilloses, encara que t'hi acostis tant per fer-nos creure que són gegantines!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'ho esperava de vosaltres homòfobs! "dos escarabats estimant-se suposem nen i nena"... que passa que no poden ser invertits? És una malaltia que es mereix un respecte!!!!
I d'altra banda no teniu res a fer!
Mai no superareu les fotografies de natura del gran expert bisteles!
Zafios imitadores!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies sr rius i pajilleru, vos si que enteneu de fotografia salvatge i de tolerancia amb els marietes.
Ru fes més fotus i així aprendràs una mica.

Anònim ha dit...

Observant la fotu augmentada, hom se n'adona que els escarbats són del mateix genere, per tant la gran creació fotografica del sr Ru queda reduida a dos escarbats marietes donant-se pel caca sobre una floreta.
Segurament que aquets escarbats preferirien ser vermells amb taquetes negres!! es a dir ser marietes!! quin humorista que estic fet!!

Anònim ha dit...

porke kojones hat ke eskribir una mierda letras en esta mierda de fotogitanolog??al finsl sus vamos a meter untroyano!!
per cert kina edta tenien els escarbats...perke segons kom esto es pedofilia i sus tendremus ke denunciar!!

Anònim ha dit...

sr rius i pajillero, vas a pillar per monguito i gilipollas, al Ru ni una critica que és el nostre amigüito. Els teus comentaris no fan risa.