09 de juny 2006

Bagdad Café

Bagdad CafeBagdad Café, Newberrys Springs, USA

El cafè on es va rodar la mítica pel·lícula de 1987 (Bagdad Café) es troba a Newberry Springs, al bell mig del no res, al desert del Mohave, dins la ruta 66 nord-americana. Dintre, samarretes i pòsters evoquen el gran moment. Es pot prendre qualsevol cosa, una hamburguesa, un batut... com a un diner normal.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

ep!
Quina canya de café! i que maca aquesta peli. De fet, quan la vaig anar a veure (como no, amb ma mare)em vaig quedar amb la bso i el personatge de la Jasmine. Fa poc me la vaig comprar i vaig poder apreciar i descobrir molts detalls. Ay!! com se notan los años!!!

Ru ha dit...

jo la vaig veure al cinema quan es va estrenar i tinc al cap encara clavat aquell aquell ambient xafogós de desert i, sobretot, la banda sonora:

Desert road from Vegas to nowhere
Someplace better than where you've been
A coffee machine that needs some fixing
In a little cafe just around the bend.

I am calling you
Can't you hear me
I am calling you.

Ro ha dit...

Particolari, a veure si ens la deixes i la tornem a veure. Jo també la vaig veure quan es va estrenar i no em recordo molt bé, la veritat (tinc molt mala memòria)

Anònim ha dit...

Ohhh! que foto más bonita.
Oyes Rosarito, ahir no em deixava escriure comentaris el teu fotolog... A mi la pel·licula que m'agrada es Locos en la bamba que l'Antonio Banderas fa de director, perque es mu bonita y no tiene de sexual.
Hauries de procurar d'acompanyar les fotos amb un poema

Carlos Lorenzo ha dit...

Una foto muy bonita captada desde un buen ángulo.

Anònim ha dit...

juas,juas vaja merda de peli!!no en teniu ni idea anormals!!( tu no naya!!).
ni la he vist ni la pensu veure, ke alguns treballem de veritat!!

Anònim ha dit...

La vimos en el cine Casablanca, arriba del Paseo de Gracia. Teniamos a dos tios que nos tapaban la pantalla y tuvimos que sentarnos con dos asientos de separación. Era dificilisimo comentar la película a tanta distancia.
Isa