12 de setembre 2006

Blocs

43 blocs oberts al mateix temps

Una de les moltes funcionalitats que ha convertit Firefox en imprescindible és la possibilitat d'obrir diverses pestanyes simultàniament en una mateixa finestra. Potser els que el dissenyaven pateixen la mateixa addicció als blocs que la mestressa, i per això van afegir el comandament 'obre en pestanyes' dins de cada carpeta de favorits. El resultat, 43 pestanyes, cadascuna amb un bloc diferent. Els límits els deu posar la capacitat de la màquina, suposo. La perdició absoluta per a les persones amb tendència a dissipar-se en el seu propi món.

3 comentaris:

Ro ha dit...

Aquesta possibilitat és una de les coses més interessants del Firefox, potser tenir 43 entrades dins la mateixa categoria no resulta molt operatiu, però la possibilitat d'obrir tota la carpeta al mateix temps, estalvia temps (un cop llegit només cal tancar-la). Vindria a ser un rss a nivell cutre però que a mi em funciona molt bé. I sí, potser aquests 43 els hauria d'encabir en 2 carpetes

Anònim ha dit...

pero ke interesante!!estoy anodadadadado...si ke sabes chikilla!!esto ke es un kurso a distannzia o ke??
fa vint anys ke tink vint anys....

Anònim ha dit...

Perquè no penxas una fotillo del 11 de setembre a San Adrián? Ay, perdona, no recordava que en aquest poblaxu no es celebra?

Por siert, que tal el pregó del Maldini a la vostra festa maxó?